Kenneths tankar

Nättroll!

Jag blev kallad för att vara ett nättroll på en blogg för inte så länge sedan och då undrar jag om den personen som skrev det vet vad ett nättroll är? Jag blev utsatt för nättroll i.o.m att jag började ifrågasätta och kritisera SD, jag blev dränkt i hot och annan skit för så fungerar nämligen SD-anhängarna….de kan inte ta en diskurs på ett normalt och begåvat sätt, de kommer med anonyma hot och skit som de inte vågar stå upp för och det gjorde att jag till slut tog en paus (inte bara av den anledningen men det var en av dom stor anledningarna).

När skiten (nättrollen) började fråga ingående om mina barn så fick jag nog, hota mig…det kan jag ta…..alla kan ta reda på var jag bor och jag kan nog fan försvara mig….att gå på 120 kg Keka gör ont :), men när de fega asen börjar rikta sina blickar mot mina barn då går det för långt….det visar iofs vilket parti som SD består av, för ett parti är inte bättre än sina anhängare.

Att kalla mig för ett nättroll visar enbart på den låga intelligensnivå man besitter, jag är jobbig i mina diskurser, jag är kanske obekväm…men jag står för mina åsikter och jag står för dom i mitt namn…..du som är anonym är välkommen att komma med kritik….men gör det då med respekt!

8 kommentarer

  1. Magnus Johansson

    Hej Keka!
    Jag såg detta du skrev om och kan bara hålla med dig. Det är för dj-ligt.
    Själv har jag förskonats från detta, men har fått en smak av detta och precis som för dig så är det i sammanhang där jag varit kritisk till SD.

    Nu i dagarna är det nya uteslutningar på G för SD och de försöker tvätta upp sin smutsiga fasad, men det spelar ingen roll hur mycket man tvättar då grunden i sig är skitig.

    Men gemene man av SD-väljare verkar blunda för allt som händer och sväljer all dynga för tron att SD-politik är framtiden för Sverige.

    • keka (inläggsförfattare)

      Hej Magnus!
      Ja det ska bli kul och se hur länge det tar innan drevet kör i gång och hoten och allt annat eskalerar, vem vet kanske de har lärt sig något och jag slipper rensa dynga i min blogg 🙂

  2. Göran Jonzon

    Sorgligt, men naturligtvis i harmoni med all övrig förslappning och moralupplösning vi kan se i ett samhälle som upphöjt normlösheten till ideal.
    Vi måste få till en lag som ger polisen samma möjligheter som SVT har att ta reda på vem som ligger bakom anonyma hot och traksserier.
    Sedan vill jag se att man offentliggör dessa personers identitet med bild och namn, precis som man gör i asien med sina brottslingar.
    Det ska kosta att jävlas !

    • keka (inläggsförfattare)

      Jag tror att det handlar om att människan inte har helt kommit ikapp utvecklingen, helt plötsligt kan man sprida åsikter globalt och kan vara totalt anonym. De allra flesta skulle inte säga det dom skriver till mig face to face….men i skydd av anonymitet så vågar dom.
      Jag vill tillåta anonyma kommentarer, jag behöver inte veta vem som sitter bakom skärmen om de kommenterar på ett respektfullt sätt….då är det för mig helt okej.

  3. €dor

    Kanske vi borde börja sätta ut personnummer och all vår tillgängliga data i inlägg och kommentarer och bli föremål att någon stjäl ens identitet, skriver inlägg och kommentarer som sedan inte personen ifråga behöver stå för. Alla har ju rätt tycka vad man vill, eller hur? Om det sedan blir anonyma hot eller påhopp är naturligtvis inte bra. Om Vilhelmina är speciellt i det avseendet att några grabbar här i bloggportalen ska bestämma fiolerna är lika fel.
    Rannsaka er själva lite innan ni brer på allt för mycket om andra. Jag tycker det här bloggandet börjar likna på gränsen till diktatur. Avvikande åsikter om vara månde och speciellt om tiggeri och invandring får absolut inte yttras i negativt syfte. Hur ska vi lösa problemen om det nu är ett sådant, eller är det inget problem? Är någon emot tiggeriet förknippas man automatiskt med rasist eller SD. Man kan inte döma alla över en kam. Desto mer vi tystar desto mer däms stämningen upp. Det finns trots allt många människor som är både mot invandring och tiggeri. Själv anser jag att tiggeri löser inte problemet. Och hur mycket ger ni varje dag ni som hyllar tiggeriet???

    • keka (inläggsförfattare)

      Hej Edor!
      Vem är inte emot tiggeri? Jag är såklart emot tiggeri och svält, fattigdom, krig mm. mm. mm. Men nu finns det människor som inte klarar sig på annat sätt, vad hjälper det då att förbjuda det? Jag har aldrig påstått att man är SD:are eller rasist om man är emot tiggeri, men när det kommer kommentarer i stil Gerds så tror jag inte att hon är direkt överfull med empati.
      Man får ha vilka åsikter som helst och jag har vänner som är för en minskad invandring och dom är absolut inga rasister….det är hur man uttrycker sina åsikter som gör en till främlingsfientlig eller rasist i mina ögon. Jag tror själv att det finns ett tak på hur många flyktingar Sverige kan ta emot per år men det baseras på hur vi rent praktiskt och ekonomisk ska kunna inhysa dom i Sverige och har ingenting med mångkultur eller rädsla att svensk kultur försvinner.
      Tiggeriet löser självklart inga problem i längden men för stunden så mättar det magar, problemet måste lösas på annat sätt men inte på bekostnad av svältande människor. Nu ser världen ut som den gör, det finns fattiga människor och framförallt fattiga Romer som blivit förföljda i århundraden….de har den lägsta status man kan i Rumänien, när världskrisen kom så var det Romerna som blev av med jobben…..Rumänien vill inte satsa eller ta emot hjälp av EU för att Romerna ska få det bättre, deras sista väg är att åka iväg för att tigga ihop till sin överlevnad.

      Nu hyllar jag som sagt inte tiggeriet och vad jag ger i snitt per månad angår varken dig eller någon annan, jag skänker pengar till Röda korset, ECPAT + några till varje månad….detta gör jag för att döva mitt dåliga samvete och för att jag verkligen vill hjälpa till.

      • €dor

        Tack för svaret. Jag håller inte riktigt med att Romerna aldrig skulle fått en chans. Alla vet vi ju och det påtalas inte sällan, de har en egen kultur. Den får vi inte röra, varje invandrare/tiggare ska tillåtas ha sin egen kultur. Ibland dålig ibland förkastlig. Varför finns romer bara på vissa ställen? Tar Iran eller Saudiarabien emot tiggare? Däremot flyr människor till Sverige för att få en fristad några kommer från nämnda land/länder. Visst ska vi vara generösa, men då måste de som så kräver finna sig i en aning hur vi lever och byggt upp vårt välstånd. Inte genom tiggeri väl? Jag kunde skänka himmelen full med pengar om jag kunde, men vissa saker går inte uppfylla genom ett kast med trollspöet.

        Jag avslutar härmed och tack för konversationen.

        • keka (inläggsförfattare)

          Edor, läs på lite om Romsk historia sen kan du komma tillbaka och försätta diskursen. Alla har sin kultur och den ska dom ha kvar så länge den inte strider mot svensk lag….det är vi väl överens om. Många Romer som kommer hit hade arbete innan krisen….det är pga arbetslöshet många tigger. Vi har många svenskar som tigger….tror inte de har valt det själva…..
          – Vad ska du bli när du blir stor?
          – Få se….kanske brandman, polis eller tiggare 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.