Kenneths tankar

Går SD åt rätt håll?

SD utesluter nu medlemmar knutna till Sdu som vi alla vet är mycket mer extrema än vad moderpartiet utger sig vara idag och SD behöver tvätta bort nationalsocialistiska yttringar. Men är det verkligen så att SD gör sig av med rasisterna som finns i partiet, har de en total nolltolerans?

De som styr upp SD inser att det fungerar inte med hat och nassesympatier om de ska kunna bli stora nog för att påverka svensk politik (se bara SVP) de kör nu en rensning som innebär att de som inte kan förhålla sig med partiets ideologi åker ut….men varför sitter då Björn Söder kvar eller Jonas Åkerlund? Det känns mer som att det handlar om att man inte ska uttrycka sina rasseåsikter….håller man bara käften om det så är det okej.

Att SD vill minska invandringen till Sverige är ingen hemlighet och om det finns inget rasistiskt….det är anledningen som avgör, jag tror faktiskt….hör och häpna att om SD fortsätter i samma bana så kommer de att bli accepterade, om de verkligen visar att rassar och annat skit inget har att hämta där så kommer det att ske men det kommer ta tid, iaf för mig. Det som behövs för en förändring är allt snack om svenskt kulturhot och svenskhet plus rädslan att förändras som nation försvinner…..för alla nationer förändras, all kultur vi har är ett ihopkok från andra kulturer och länder och vi är alltid i en förändring.

Vem vet kanske jag nästa val lägger min röst på KD (KristDemokraterna) här i Vilhelmina…jag är seriös….inget är omöjligt. (nu läggs väl Fritidsgården ner) 😀

2 kommentarer

  1. Göran Jonzon

    Det vore givetvis positivt att få även din röst till vårt nytända partiarbete Kenneth, men änmer intressant vore det om du skulle gå med som aktiv medlem och vara med om att utforma vår politik. Till skillnad från SD och i viss mån även S så har vi i våra stadgar säkerställt att ingen enskild medlem kan uteslutas varken lokalt eller på distriktsnivå, bara för att denne har avvikande åsikter gentemot övriga.
    Varje sådant enskilt fall måste upp i partistyrelsen och vara väl underbyggt för att kunna handläggas.
    Jag anser det vara ett bevis så gott som något för att vi tar den andra stavelsen i vårt partinamn på fullaste allvar, inte bara som kliché !
    Du har ju visat din förmåga till självständig reflektion och även att förfäkta dina åsikter, så vad fattas ?

    • keka (inläggsförfattare)

      Ja du Göran, den som lever får se. Det jag menar är att inget är omöjligt och man ska aldrig säga aldrig. Min röst kanske läggs på ert parti men det ska nog mycket till innan jag går med i ett parti, jag har som svårt att förlika mig med ett parti i alla frågor och har svårt att låta bli med att kritisera när det infaller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.