Kia Svanberg, Dorotea

En dag som alla andra!

ja, nu för tiden känns alla dagar ganska lika. Ingen större skillnad om de är måndag eller lördag! Man kör på i samma bana. Skillnaden från torsdagar/fredagar mot måndag-onsdag är ju att Alice också är hemma! När man är mammaledig får dagisbarn bara gå dagis 15 timmar. Måndag-onsdag! Och vi ska egentligen inte ens prata om tiderna! 9-14!!!Inte vidare bra för oss med barn i skolan. Tänk om vi kunde få lämna våra dagisbarn iallafall kl 8.30!!! Då skulle vi kunna promenera till dagis och skola på morgonen. Men de går inte idag! För vad ska jag, Elina och Alice hitta på i en timme???? Det är konstigt det där. Om jag jobbar får jag lämna barnen halv 9, det gör inget! Men om man tar upp frågan om varför man inte får lämna halv 9 i stället för kl 9 när man är mammaledig (och givetvis hämta tidigare på eftermiddagen) går det inte alls.

Solen skiner iallafall ute idag med och det är såååå underbart! Man blir genast på bättre humör! Varit och hälsat på min goa gumma idag! Och Alice har lekt med hennes dotter!

Nu ska vi snart hämta hem gubben från jobbet! Ikväll blir det nog till att vara ute skulle jag tro! Barnen vill cykla. 😉

Ha en fortsatt trevlig torsdag!
//Kia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.