Kia Svanberg, Dorotea

Det blev bad ändå!

Å Elina var sååå nöjd i vattnet! Alla mina barn fullkomligt älskar vatten! Å själv tycker jag också att det är skönt, bara det är varmt….33 grader var det iallafall ikväll! Nu får vi bara hoppas att lillan inte hostar ännu mera i natt!

Imorgon är Alice ledig igen. Hon gjorde ju helg idag! Veckorna går fort! Vi hoppas självklart på lika fint väder som idag! UNDERBART!!!!!!!!! Solen riktigt värmer och jag blir glad i själen! 🙂 När Alice slutade idag så tog vi oss en promenad ner till ok och barnen fick glass. Elina sov sött i vagnen, Isac cyklade och Alice åkte på ståbrädan….Det kändes kan jag lova att ha henne där….Tungt! Men jag ska inte klaga! Motion kallas det. Och nästan 4 km blev det ju fram å tillbaka! Stegräknaren min är nöjd idag! 😉

Måste nog äta mer glass föresten! 😉 Lillan hade inte ökat mer än 15 gram på 2 veckor!!!!! Mammas lilla tjockis, nu börjar hon växa på längden! Hon blir nog en äkta Svanberg, lång å smal! 😉 Jag som trodde hon skulle bli som sin mamma! (kort å tjock) Skratt! Skämt å sido så är hon ju förkyld så de är nog därför hon inte ökat! Hon verkar då nöjd å glad så….Men lite mer glass till mamma kan ju förstås inte skada?? 😉 Jag menar, de är ju Elina som ska få den sen -i mjölken! Ok?

Tack för surrstunden idag Erika, lika trevligt som vanligt! Vårat fina onsdagsnöje! 🙂 Å visst är de gott med gofika! 😉

Kram//Kia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.