Kia Svanberg, Dorotea

Sista varmbadsveckan!

Typiskt att Elina ska vara så förkyld som hon är….:( Nu när de är sista veckan de är någolunda varmt i vattnet….Men men, nu får hon snällt vänta tills hösten innan hon får bada varmbad igen! Tänk om DOROTEA KOMMUN kunde bygga en liten bassäng,med varmt vatten i året om. För små barn och för de som behöver rehabiliteras…. Men det kostar pengar…Som allt annat!

Ska ner och väga lillgumman idag också! Ska bli skoj att se om hon ökat nåt i vikt! Sen får man ju se alla små bebisar och träffa deras mammor med! har jag tur får jag en go fika med bästaste Erika med.

På lördag är det dop, Carl ringde igår. Psalmerna är bestämda och även vem som ska vara fadder! Anna ELINA Kristina ska lilla tösen heta! Hoppas bara lillan är piggare då….

Föresten har jag dammat av min stegmätare också, rätt intressant att se hur många steg man går på en dag. En del tror ju att man bara sitter på rumpan när man är mammaledig…Då kan jag berätta för er, att så är inte fallet! 😉

Ha en fortsatt trevlg onsdag!
Kram//Kia

3 kommentarer

  1. Kerstin Lundström

    Hej Kristina! Varma hälsningar från en gammal fröken,som nu bor i Umeå. Jag läser med glädje din blogg och jag önskar dig, Micke och barnen allt gott. Lycka till med dopet och hälsa era gäster, som jag känner. Kerstin Lundström.

  2. kristina

    Meeen hej på dej! Roligt att du skrev! Tack så mycket! Roligt att höra att det man skriver uppskattas! Sköt óm dej! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.