Kia Svanberg, Dorotea

Isac motionerar sin gamla mamma!

*skratt* Han är duktig min pojke. Ikväll cyklade han 3 km, och jag gick! Han tycker att det är roligt att få följa med ut! Ena stunden var han långt före mig, för att i nästa stund befinna sig en bit bakom!

Var ju ner och vägde min sessa imorse. Och nu hade hon ökat lite iallafall. Skönt! Hoppas hon börjar gå upp bra i vikt nu när hon blir piggare! (så slipper man oroa sig för det)

Efter vägningen så for SJÄLVKLART jag och Erika på Görans och gofikade! 😉 Tack för sällskapet bruden! Det är vårat onsdagslyx!

Vi hann även med ett besök på gamla bergvattenskolan där HÄLSANS HUS startat upp sin regi! De hade fått till det riktigt mysigt där. Trevlig personal var det också! Hoppas att man kan få chansen att gå dit någon gång! De hade många olika inriktningar i HÄLSANS tecken.

TÄNK om Dorotea kommun kunde sponsra sina anställda med massage t.ex.???? Kanske kunna bidra till en del iallafall? TÄNK så mycket pengar kommunen skulle spara in på onödiga sjukskrivningar OM vi fick fler tillfällen till motion och lära oss ta hand om oss själva? Massage vore HELT UNDERBART!!!!( i dagsläget så har vi möjlighet till 1!! timmes ’gratis’ motion. (där får vi välja mellan ledarstyrda aktiviteter (tex vattengympa), styrkehallen, simning, springbandet,massagesängen etc.)
Vad skulle kommunen förlora på att vara lite mer generösa?????????

Då vill jag ge en stor eloge till SOLIFER POLAR! De ger sina anställda många möjligheter!!!! De kan styrketräna hur MYCKET de VILL, detsamma med styrketräning, springband, badhuset! De får gå på massage! (även det gratis)
Ni som jobbar där borde ska vara tacksamma!

Men jag lever på hoppet! Och jag HOPPAS att vi kommunanställda också kommer att få mer möjligheter till ett sundare liv! (sen är det ju ändå upp till var och en att se till att utnyttja det-tills dess får vi vara ute och promenera, promenera och promenera! 😉 Och utnyttja vår timmes motion per vecka!!!!)

Sköt om er!
//Kia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.