Kia Svanberg, Dorotea

Vilken dag!

Igår var man på vift i 12 timmar. Umeåresan startade kl 7. Direkt när vi kom från åkte vi upp på lassarettet! Casper hade ju väntat på oss! Vilken KÄMPE han är. Han är banne mig otrolig den pojken! Han kom körandes med sin rullstol i full fart! Inte hade man kunnat tro att han hade opererat båda sina fötter 2 dagar tidigare…När vi sedan skulle åka ut på strömpilen skulle han självklart med. Så blev det! In med rullstolen i bilen och lyfta in Casper! Macdonalds var själklart det som hägrade! Så vi gick dit först och åt. Vet ju själv att sjukhusmaten inte är en hit…Var så roligt att se honom där inne. Han körde runt med sin rullstol och imponerade på alla som var där. (de såg väl lite roligt ut, en kille med kanyl i handen, gips på båda fötterna, som var toltalt orädd!) Skratt!

Efter ett tag så syntes det att han var trött. Då åkte de tillbaka på ’lassa’. Brorsan var med honom ett tag så Caspers mamma fick vara ute en sväng också! Hon gör ett otroligt bra jobb. Det är nog jobbigt att vara på lassarett. Att sedan dela sal med 3 st andra barn (och föräldrar), sova i en tältsäng och vara med sin son dygnet runt. Jag tror hon tyckte det var ganska skoj att få komma ut! (även om hon nog ville vara med Casper då också)
Vi köpte examens kläder till grabbarna! Sen köpte jag kläder till Alice och Elina med. Micke fick sig en tröja.
Jag köpte INGET till mig själv. Som vanligt alltså!

Vi var inte hemma förrän kl 19 igårkväll. Då hade Isac hunnit ringa mig ett antal gånger under dagen och frågat när jag skulle komma hem! 😉 Mammas sötis! De hade hållt på med veden, badat, varit nere på sörgården, Alice hade fått blivit sminkad till en fjäril! En bra dag hemma med andra ord!

Elina skötte sig exemplariskt hela dagen igår med. Hon var sååå snäll. Vilken otrolig liten tjej. Alice for upp till mormor hon igårkväll. Hon skulle sova där. Hon hade ju saknat mormor med! 😉 Hon kom hem för en stund sedan. Lillgumman!

Nu blir det fika. Jag är hungrig som en varg! Sen kanske de blir till att hålla på med veden? Isac tycker det är skoj! 😉 = han får tjäna pengar till sin bärbara dator som han ska köpa….

Ha en fin dag alla mammor! (själv blev jag uppvaktad med lotter nu på morgonen-jag vann 50 spänn!)

//Kia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.