Kia Svanberg, Dorotea

Nu är helgen snart över!

Loppisen igår gick väl ok. Barnen var nöjda. Tråkigt att det inte kom fler bara. Kanske berodde det på det UNDERBARA vädret? Eller kanske den dåliga annonseringen? Trist att det missades. Meningen var att de skulle sätta in i Dorotea aktuellt. Så kan det gå! Vi hade iallafall en trevlig dag i solen! Roligt att träffa lite folk såklart!
Casper kom dit med sin mamma! Han körde Isac i rullstolen! Tycker så synd om honom att han ska behöva ha gips nu när det är så varmt…

Idag har vi varit och kikat på när knattarna spelade fotbollsmatch på björnvallen! Roligt att se hur barnen kämpar! Nästa år kanske Isac är med och tränar också? Han har anmält sig till fotbollskolan som är i sommar, så vi får väl se om han tycker att det är skoj! 🙂
Sedan åkte vi ner till campingen. Barnen har ju väntat och väntat på att få spela minigolf! Och idag fick de ÄNTLIGEN göra det! Så roligt de tyckte det var!

Till middag fick vi grillat hos mamma och pappa! TACK FÖR MATEN! Och TACK FÖR ATT NI FINNS!

Nu ligger barnen i sina sängar. Nybadade &’nyfikade’. Jag ska gå i säng jag med. Känner mig som 100 år. Värmen har verkligen tagit knäcken på mig. Det OCH att Isac vaknat så tidigt på morgonen. (Alice som sovit hos mormor och morfar har sovit till halv 8, vilken DRÖM)

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!
//Kia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.