Kia Svanberg, Dorotea

Förlåt mig!

Jag har full rulle i mitt liv just nu! Jag har börjat jobba. Jobbar heltid och försöker tillbringa min tid med familjen när jag är hemma. Bloggandet ligger lite på is så att säga!
När jag inte jobbar eller umgås med familjen försöker jag få tid över till att träna… Ja, ni hör själva. Full fart!

För övrigt vill jag säga att jag trivs jättebra på hemtjänsten! Har saknat alla goa människor. Både de boende och arbetskamraterna. Många glada skratt blir det varje dag! Dock känns det lite mycket med heltid och har funderat på att minska min arbetstid sedan då jag ska ’börja jobba på riktigt’…(Man har visst rätt till det när man har barn under åtta år, och jag har ju 3 här hemma under 8 så….)

Gubben tycker nog att det går bra här hemma. Men visst har han upptäckt hur lite kontakt man får med ’vuxenvärlden’ när man är hemma. 😉 Bara bra att han får se hur det är, tycker jag. Det betyder förhoppningsvis att han har mer förståelse för att jag behöver lite tid för mig själv om kvällarna sedan. Träning och sånt! 🙂

Nu väntar sängen. Barnen sover sedan en timme tillbaka. Jag är trött efter en 9 timmars arbetsdag och hoppas på en god sömn. (Kanske mycket begärt med 3 barn som hostar mycket, men ändå)

Sov gott Dorotea!
Nu vet ni att jag fortfarande finns här iallafall…

//Kia

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.