saker som jag har i träningsväskan

 äntligen helg är det inte underbart en del jobbar en del njuter och laddar om baterierna. 

idag tänke jag tipsa om saker som jag tycker man borde ha i sin träningsväska. 

 

Personligen så tycker jag att det är viktigt att man är ren och fräch på gymmet. ingen vill känna en äcklig doft av gamal svett.

sedan är det ju faktiskt så att när man är på ett gym så svettas man så enkelt är det.

jag packar alltid i ordning min träningsväska kvällen innan jag ska på gymmet för att underlätta att inte kasta ihop allt på morgonen eller just innan träningspasset.

* träningsskor. (det är inte uppskattat att man tränar barfota) har du inga skor användsockar. ett par extra sockar kan vara skönt att ha. 

* Byxor,shorts 

*sportbh

*Linne/t-shirt

* Handduk,duchkräm,schampo.balsam (badtofflor kan kännas skönt att ha på fötterna då man duchar i allmänduch) i min träningsväska så har jag lagt ner duch kräm schampo balsam som alltid ligger kvar för att slippa packa upp och ner onödig energi.

hudkräm kan också vara bra att packa ner

* Vattenflaska  ( det är inte uppskattat att hänga över kranen och sölpra i sig vatten, har man ingen flaska så gå på toaletten och drick. bakterierna spridsfort)

Jag har två träninsväskor och 5 uppsättningar med träningskläder. anledningen till att jag har två väskor är helt ekelt att väskorna hinner vädras ur emellan passet och tar inte åt sig någon lukt. och om man har dubbel pass på gymmet så är det smidigt att bara byta kläder och man vet att det alltid finns det man behöver.

något som jag tycker är skönt med att ha en väska färdigpackad är att om impulsen faller på så är det bara att ta tag i väskan och åka istället för att skutta runt i hela lägenheten och letareda på alla kläderna. i din garderob gör en avskildplats för träningskläderna så det är lättare att hitta och man kan snabbt plocka i hop. 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.