kläder på nätet

Tänk på din kropp typ innan du köper lång klänning för dig

 Beroende på vilken typ av din kropp, måste du sätta på klänningar. När du går för att shoppa köpa nya klänningar då du måste hålla i minnet att rätt klänning kan dölja brister. Långa klänningar är också i stort sätt men du ska köpa det efter att ha övervägt din kropp typ. Efter att ha övervägt din kroppstyp kan du betona det positiva och tona ned de områden som du inte gillar. Det kräver att ta reda på smickrande klänning för att passa din form oavsett vilken typ av din kropp.

 

  • Du måste välja en klänning som skummar över den nedre halvan av kroppen. Om den typen av din kropp är päronformad sedan gå med klänningar som har ett totalt tryck. Det kommer att balansera din figur. Försök att ha lite lång klänning.

     

     

  • Om du vill ha en trendig look sedan gå till imperium midjan som kommer att förlänga din figur. Försök inte att sätta på klänningar som är för poofy eller flickaktiga eftersom det kommer få dig att se för ung.

     

     

     

  • Om du inte är bekväm i att visa upp benen sedan försöka att bära längre klänning. Du bör ta reda på klänning med en kjol som träffar midcalf eller längre.

     

     

  • Om du väljer lager på klänningen så kommer det att täcka upp en plus-sized figur. Om du har pott på baggy klänningar, kommer det få dig att se större. Alltid välja ett tyg som gardiner på kroppen men inte fastna. På en fylligare figur, är omlottklänning mycket smickrande.

     

     

  • Alltid gå till klänning med detaljer i botten om du har bredare axlar. För denna typ av organ typ kan du välja en klänning som har beading på kjol eller colorblock fåll. Om du har lagt en rundad halsringning, då också det kommer att göra dina axlar att se smalare. Sätt inte på klänning med puffiga ärmar annars kommer att göra dina axlar att se ännu bredare.

 

  • Om du är mycket tunna och välj sedan djärva färger och mönster. Försök att sätta på klänningar med full ärmar och ruching i midjan. Försök att bära långa klänningar om du har mycket tunna ben.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.