kläder på nätet

Råd om hur du matcha jeans med andra kläder

 Jeans är en "måste ha" för varje garderob. De är mångsidiga och roliga delar av dina kläder. De kan bäras för casual tillfällen eller för formella sådana beroende på hur du kombinerar dem med andra tillbehör.

 

Den bästa färgen att investera i är ljus till medium blått. Den passar bäst är smal men inte hud-tight. Det bästa sättet att bära dem är med en t-shirt men t-shirt ska inte stoppas in i jeans. Den t-shirt bör dock inte omfatta fickor.

 

Om du har ett par smala jeans har du tur eftersom de kan användas på flera spännande sätt. Du kan bära dem med baggy t-tröjor eller toppar tunika. De ser också bra med överdimensionerade tröjor och korta klänningar. Den säckiga toppar kan användas med ett bälte för att få en annan effekt. Ballet flats eller stövlar gå bra med denna klädsel. Om du vill ha en dressier utseende, kombinera dem med söta klackar. Om du vill ha en mer avslappnad look, använd samtala sneakers. Dessa jeans ser bra ut även om du bär dem med en kille stil skjorta.

 

Mörka jeans är oftast kombinerat med ljusare toppar. Vit, ljusblå eller ljusgrön går bra med mörka färger. Om du väljer att använda mörka toppar, försök att använda en som har några ljusa broderi för att lätta upp det. Du kan dra av ett professionellt utseende med mörk jeans och mörka toppar, om du bär mörka skor med denna klädsel.

Eftersom denim är ett tungt material, bör det kopplas ihop med tyngre skor som de som gjorts av läder. Välj en sko färg som matchar färgen på toppen du vill bära med den.

 

En välskräddade kavaj matchar väl med en välsittande jeans. Välj en kavaj i en klassisk färg som brun, blå eller grå.

 

Olika designers använder olika storlekar med sina jeans så det bästa sättet att välja ett bra par är att prova det i butik och köpa ett par bara om du verkligen är övertygad om att passformen är bra och du är bekväm i dem. Ändringar kan behövas i de flesta fall. Endast då kommer du att kunna få den perfekta passformen som du längtar efter. Gå inte in för en blekt utseende. De ser slitna och skamligt. Försök att gå in för en skön look med denim som kombineras med lycra eller spandex.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.