Klubb-bloggen: Shape Up!

Vårterminen närmar sig slutet

En hel vårtermins bokningsarbete börjar betala sig. Höstterminen ser nästan helt uppbokad ut redan nu. Det kommer bli en frisk blandning med allt från fransmän till svenska indie giganter.

Att Umeå C börjar jobba med att boka till en sommarfestival i slutet av Maj känns som ett dåligt skämt. Ännu mer tragiskt att Umeå Kommun är så bortkollrade att dom ger Umeå C 600.000 för att misslyckas. Täfteåfestivalen, inte ett öre. Lennart Lennart Lennart…är du verkligen så dum i huvet som man tror? Du får ju börja bevisa motsatsen snart. Kan som inte släppa den där grejen än…

En reflektion. Dominerande musik på Umeås klubbar just nu & senaste halvåret, elektroniskt (electro etc). Det är svinkul och har en galen effekt på dansgolven men precis som indieklubbarna så riskerar man att flyta ihop till en & samma klubb. Inget konstigt egentligen att flera klubbar i stort sett kör samma musik nedladdat från samma bloggar, bra musik är bra musik, det är bara en reflektion . Hursomhelst så har det gjort oss till enda klubben nere på centrum som spelar indie och pop nuförtiden. Känns rätt kul faktiskt.

My bloody valentines återförening närmar sig. Jag är så jävla peppad. Fox´n Wolf har börjat göra väsen av sig igen, äntligen. M83 har fortfarande gjort årets bästa album, ta dom till Sverige någon! Nya Radio Dept singeln känns….sådär, lite ljummen. Hör bara sjukt bra saker om AC 4 från folk, hoppas få tid att se dom snart. David Lynch och Warner Herzog gör film ihop. ’My son, my son’ handlar om en man från San Diego som mördar sin mamma med ett svärd efter en osunt stor konsumtion av den antike dramatikern Sofokles teatraliska verk. MABD har lagt ner men det pratas om ett nytt Bearquartet album i år, peppen!

/Magnus

En kommentar

  1. Förbannad Tegsbo

    Instämmer, kommer inte heller släppa det förrän jag blir motbevisad. Tyvärr verkar det inte bara vara Lennart, utan hela resten av kommunfullmäktige, förutom V. En loska i ansiktet för alla som försöker göra bra arr i den här stan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.