År: Köpstopp

Detta år har jag slutat shoppa. Läs om hur det går.

Förflyttning av prylar.

 

Bar ner prylar från brors vind. Fick hjälp av Bussige-Johan att bära. Ja, jag vill inte handla mer grejer just nu. Sedan bjöd far mig på relax-avdelningen på Mjölbys badhus. Skönt för då slapp jag ta ställning till om jag har tillåtelse att gå på badhus. Jag antar att jag har det. Jag måste ju få träna annars kommer kroppen förfalla och det vill ju varken jag eller mänskligheten (som måste ha någonting att avundas och dregla över…) Jag borde få konsumera allt jag inte kan bära med mig hem har jag kommit fram till. Det borde vara det som räknas som shopping. Inte intryck.

Etiketter:

En kommentar

  1. Marie

    Jag håller med om att intryck är OK att konsumera, tjänster överlag skulle jag säga eftersom de ofta genererar arbete (ex frisör- och biobesök). Men popcornen då? Dem bär jag förmodligen inte med mig hem men om jag hade köpstopp är saker jag inte behöver (ex popcorn) något jag skulle ha på min inte-lista.

    Hur resonerar du – strikt ”inte ta med sig hem” (dvs inte fylla hemmet med onödiga prylar) eller ”ingen onödig shopping” (där ex popcorn och fika på stan skulle kunna platsa)?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.