Korneliasblogg

Livet från mitt perspektiv.

Åkte därför en sväng till våran kära huvudstad

Träffade två vänner som jag umgåtts med under min utlandsresa, mycket roligt att se de i ”det riktiga livet”..

Känner mig idag lite rotlös. Vet inte var jag vill befinna mig, annat än sovandes i min säng. Vill inte börja jobba igen, vill inte träffa mina så kallade vänner för jag har ingenting att prata om. Vet inte om jag kanske förväntade mig mer av att komma hem igen, kanske förväntade mig att mina vänner skulle vara intresserad av att veta hur jag har haft det, kanske till och med vilja titta på lite bilder, fråga lite frågor, undra lite.

Himlen känns gråare än vanligt, människorna tycks gå omkring i slentrian liksom jag. Allting är precis som vanligt och det kanske är det som tröttar ut mig. Under den tiden jag varit borta har jag nu märkt att ingenting har förändrats, utom jag. (bortsett från några nya rondeller, byggnader och affärer)

Är det bara jag som har skaffat mig nya erfarenheter och syner på livet? Vissa har fått barn, andra har bytt jobb, men det är fortfarande svensson-livet som levs. Vet inte om det skulle kännas lättare att befinna mig på annan ort eller om det bara är en liten ”veckan-efter-depression” som slagit in.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.