Larsa Rännar, Umeå

Hipp hipp hurra!

Cecilia Rännar JensenMaffiga-muffins på min dag.

Idag blir jag 49 år. Å jag som trodde det var 29. Känner faktiskt ingen större skillnad förutom att det är flera barn runt mig idag.
Familjen kom med härlig sång, maffiga muffins och en fantastisk tröja från Fred Perry. Rosaröd. Den har jag idag.

På tal om ålder. Det känns som att åldrarna går ihop. 50 år är inte idag vad det var för 50 år idag är inte vad det var för 30 år sen. I våras fyllde en kamrat 50 och honom upplever jag som 30. Själv känner jag mig som betydligt yngre än 49. Det måste vara alla promenader och trevliga människor som jag omger mig av.
Gjorde för ett tag sen en test här på nätet, ’real age’ tror jag det hette. Där fick jag en ålder på 34 år och då upplever jag att jag ändå inte tog i och uppgav mig yngre än vad jag är.
Gå in och testa vetja.
Idag går färjan till Norrbyskär 09.30 så jag måste köra senast kvart i 9. Det är stooora vägarbeten mellan Hörnefors och Norrbyn så där kör man inte fort.

Vet i sanning inte hur många gånger jag varit sen till färjan. Idag ska jag vara i tid.
Dagen bjuder relationsprat med konfirmanderna och så kvällen Gospel med 70 konfirmander och Richard Öberg, vår musiker från Böleängskyrkan. Han har varit hårdrockare så psalmerna brukar gå i ’Finalcountdown-tempo’ Det känns bra som omväxling.
Så får jag återse mitt sommarrum i 22 med flagnade fönster och spruckna tapeter men ett hysteriskt vacker ljus i det över hundra år gamla huset.
Tänk om jag en dag fick ta över det huset och varsamt iordningställa det.

Hare´

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.