Sovplats i Husbondliden?

Jag har tjära från en nyasfalterad väg på alla mina väskor, och därför även på mitt högra ben, på hakan, mina händer och på tröjan jag köpte på Carlings för några dagar sedan. Nyss, när vi stod i Tvärålund och liftade, hade jag även en flugsvärm runt ansiktet som vägrade lämna mig i fred och fick mig att kuta runt som besatt och flaxa med armarna. Men vi är i alla fall på väg. Hurra!

Kvart över tio startade vi och fick först lift med snälla Liisa till Brännland, sedan fick vi åka vidare därifrån med paret Gustavsson som släppte av oss på Lyckselevägen och därefter åkte vi vidare med en brödlastbil till Tvärålund där vi nyss blev upplockade av entreprenören/snickaren/vänlige själen Kenneth Björk som ska ta oss hela vägen till Lycksele. Just nu sitter jag ihopkrupen längst bak i bilen, medan Kenneth sitter och äter lite lunch samtidigt som han kör, bjuder på päron och konverserar med Malin.

Målet för dagen är Lapplandsveckan i Husbondliden. Finns det någon därifrån som läser den här bloggen och har möjlighet att erbjuda två unga fröknar sovplats i natt? Hör gärna av er i så fall så blir vi superglada!

 

Avföring? Nej. Det är "bara" tjära.

Världens bussigaste och trevligaste Kenneth, som körde oss mellan Tvärålund och Lycksele och samtidigt skyfflade i sig lite potatissallad från burken mellan benen. Han stuvade om i hela bilen för att vi skulle få plats. Tusen tack!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.