Lilian Borgström, Lycksele

Smultronställe

Lilian BAgneta Ö, Sara, Kicki, Maria, Nina, Birgit, Rose-Marie, Marie, Viveka, Agneta W

Lilian tog oss till ett av hennes smultronställen idag. En takrestaurang i Patan. Många vindlande trappor ledde oss upp till en uteservering med en magnifik utsikt över Durbar square.

4 kommentarer

  1. Therese

    det är verkligen underbart och superintressant att läsa om allt ni gör! ska bli kul att höra allt i tele när du kommer hem sara!

  2. Maria Staaf

    Efter påskfirande här hemma är det mycket spännande att läsa om vad ni gjort där borta i påsk. Kastade mig över datorn. Man får en en tankeställare när man läser om att en godis polka kan skänka sådan glädje till dessa barnhemsbarn. Kan vi i västvärlden ta tillvara de små glädjeämnena? Jag hoppas det.

  3. Carin Backlund

    Fjällen e väl ok men Nepal!! Det ser underbart ut, samtidigt som ni kommer hem med andra värderingar, hoppas ni kan influera oss materialister till ett mera ”lev nu”! Lyckos alla som ni besöker 🙂 Nina du har inte blivit faster… än 😉 Se till att smörja HELA kroppen.. Kramar till alla, Carin Backlund

  4. eva renberg

    Det är roligt att se er på takrestaurangen i Patan. Här ser ni friska och fräscha ut, hoppas det stämmer. Nu när ni skickar bilder är det lättare att förstå att ni verkligen är så långt borta. Viveca E. nu har Rose-Marie B. återvänt från sin långresa.Det blir bara häftigare att följa er, Everest bara så vackert!!! Kram Eva R

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.