Lilian Borgström, Lycksele

Sista dagen

Nu börjar denna fantastiska resa lida mot sitt slut. Vi har mött så många gästvänliga människor under vår tripp. Här är människor rika på annat än pengar, nämligen förmågan att dela med sig. Tack Lilian som gett oss denna möjlighet att upptäcka nya sidor både hos oss själva, hos våra kollegor och denna del av världen.
Vårt sista studiebesök var på Maiti Nepal (mothers home) – ett barnhem, skola och boende för flickor som hämtats hem från Indien där de utsatts för trafficking. Det omtumlande att höra flickornas historia och se vilket enormt arbete och engagemang som ligger bakom verksamheten. Vi fick träffa den karismatiska grundaren Mrs Anduradha Koirala som vigt sitt liv åt att hjälpa dessa flickor.
Nu väntar en lång resa hem, vi lämnar hotellet 07.30 lokal tid.
Tack alla som via bloggen följt vår resa, era kommentarer har verkligen varit inspirerande.
Danyabad (tack)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.