Spiken var bara någon millimeter från att åka ut ur kroppen

Scanpix

Hey!
Jag har ju krossat armen, och dom har opererat in spikar och plattor så för att hålla ihop benet tills det har läkt. En av dom spikarna stack ut litegrann så man kunde se att nåt var där. Och så sen för 4 månader sedan råkade jag stöta i armen, och gissa vad som hände. Spikspetsen stack ut – fast 3 gånger så mycket. Det brändes skitmycket och spiken var bara någon millimeter från att åka ut genom huden och ut. Jag skrek av smärtan och av chocken. I en natt hade jag jätteont och den natten kändes som en evighet. Jag låg vaken och kunde nästan inte andas utan alvedon. Men det var ändå svårt att bara röra armen.

Nästa dag så funkade det inte längre. Vi åkte upp till akuten, och blev rönkade. På rönkenbilden dom tog såg man att spiken var som ute ur bilden.

Dom beslutade sig för att operera. Dom sövde den bit av armen där spiken stack ut. Dom skärde upp och tog tag i spiken med en tång. O hej, o håå, och den ääär U.T.E.

Nu känns det mycket bättre… Aaahh! Men nu sticker en annan spik ut litegrann på nästan samma ställe, så jag kommer inte försöka stöta till saker igen.

Ha en superkul fredagkväll
/William

2 kommentarer

  1. Sanna

    Härligt att se dig blogga Wille, du är ju grym! Hoppas att du mår bra och att spikarna håller sig i(nom) skinnet framöver 🙂

    Kramar från gamla Sanna i Stockholm

  2. William

    Heeej Sanna!
    Ja, blogga är skitkul, speciellt när det är över 200 stycken som läser om dagen. Ja, spikarna ska nog hålla sig därinne tills i slutet av oktober då dom ska ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.