Skådespelarna som fastnade i trädet

ScanpixSkådespelarnas trauma utspelade sig högt uppe bland trädtopparna!

Hello Hello!
Sorry att jag inte har bloggat på några dar, men jag har haft fullt upp med min nya filmserie: Bortförd. Jag lägger ut del 1 senare idag, men nu måste jag bara berätta om en grej som hände Bakom Kulisserna. Vi skulle spela in en scen där två tjejer skulle gömma sig från en pistolmördare. Och det gjorde dom. Vi hjälpte först den ena upp i trädet, och efter 10 minuter så kom hon äntligen upp. Tjej nr 2 klättrade desperat upp i närmaste gran. Jag filmade de kanske 5 sekunder korta vinklarna på dom, sedan sa jag att de kunde komma ned. Fast det var lättare sagt än gjort!

Först och främst, tjej nr 1 i det vanliga trädet: Hon satt fast med foten mellan två stora grenar och hon kunde inte klättra ned. Suck! Hon stod där uppe och skrek att vi skulle låna någons stege på andra sidan skogen. No, i don’t think so. Efter kanske en kvart så kom hon äntligen ned, och först då, insåg hon hur komiskt det hela var.

Sedan, tjej nr 2, som fastnade i granen… När hon skulle klättra ned så fastnade hon med foten på en gren, så foten var typ högre upp än huvudet. Det såg också väldigt knasigt ut! Då var det ju tur i alla fall att hon var vig, för att när hon satt där så sa hon stressat:
– William, lyft bort foten, William, lyft bort min fot.
Och det gjorde jag. Sedan gick vi gapskrattandes därifrån. Då hade klockan förresten hunnit bli tjugofem i tio…

Lägger ut del 1 av filmen senare idag (trädscenen är i del 3)
/William

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.