Nu vill jag bara ge upp med allt

ScanpixAllt känns grått

Hey!
Det har börjat hända ganska ofta nu för tiden (mamma kallar det tonårs-hormonerna), men ibland blir byter jag humör på en blinkning. Det krävs inte mycket för att jag ska bli förbannad och vilja slå sönder saker, men det krävs inte heller mycket för att jag ska bli lyckligast i världen.

Som idag, till exempel. På Öppet hus sjöng vi Västtegslåten och jag fick beröm för det, mina filmer och bloggen. Och när jag kom hem så var jag tvungen att rensa råttburen, som luktade piss. Sedan skulle jag ringa filmteamet från Bortförd och fråga om dom kunde spela in imorgon, fredag, som vi bestämt. Nej, det var träningar och övernattningar som gällde då. Inte funkade det på lördagen heller, men efter att ha ringt till 4 av 5 som kunde på söndagen, så fick jag en kvickt nej av den 5:e, och då kände jag mig besviken och arg inuti. Men jag höll mig och satte mig vid datorn. Jag började att chatta med tjejen som inte kunde och försökte få henne att övertala sina föräldrar, och tillslut fick hon fram att hon skulle göra det ’typ imorron’. Och då blir man bara less. Jag har skrivit manus, fixat ljudeffekter och filmmusik, traliers och inspelningsplatser och var redo med kameran, men när allting verkar så lyckat så kan ett enda ’nej’ förstöra den glädjen.

Jag vet att det låter fånigt, ’det är ju bara en film’, men det är en av dom bästa jag någonsin skapat, och det är faktiskt skitsvårt att få 5 stycken 7:or i olika klasser att kunna göra film samtidigt, och nu när det inte gick vill man bara ge upp. Det är egentligen skitfånigt, men ögonen blev blöta och jag ville bara skita i allt. Jag glömde läxan som jag skulle göra, på skolan också, och manuset ligger också där.

Näe, nu känns det inte bra!
/William

4 kommentarer

  1. Kiip

    Du löser säkert det där. Om någon skådis inte dyker upp så får du väl be någon annan hoppa in som reserv med en papperspåse över huvudet. Konstigare saker har hänt i filmbranschen.

    Jag måste säga att jag är jätteimponerad över dina filmer. De är oftast genomtänkta, välklippta och mycket roliga. Min favorit är den där med Jason i kylskåpet.

    Det behöver inte vara massor med medverkande för att det ska bli bra. Det händer att professionella regissörer – typ Steven Spielberg och såna – också misslyckas när de försöker göra för stora filmprojekt.

    Del 1 och 2 av Bortförd är bra. Jag hoppas att du kan göra färdigt den serien. Och om det inte går så får du väl försöka med något annat.

    Du ska veta att det är många som tycker om det du gör. Jag gillar din blogg jättemycket också.

    Det där med humörsvängningarna är helt normalt. Det gör väl inget om ögonen blir lite blöta. Men slå inte sönder saker – skriv eller filma istället!

  2. Fyrbarnsmamma!

    Det är faktiskt helt ok att känna så. När man brinner för något så mycket som du gör
    och andra inte riktigt verkar känna samma sak så blir man besviken.
    Vilket är fullt naturligt.

    Men du, kom ihåg…Rom byggdes inte på en dag:-)

    Fortsätt blogga, du är så duktig!

  3. Mario (Bob)

    Ja precis!!! lyssna på fyrbarnsmamman. Rom byggdes ju faktiskt inte på en dag, du vill så mycket på så kort tid o det kan jag förstå. Men glöm inte bort hur mycket du har åstakommit och hunnit med trots att du bara är 13 år. Var sak har sin tid 🙂 Vi fick megamycket med godis av Ingrid så kom förbi och hämta om du vill, för godis blir man alltid glad av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.