Tack, kommenterare!

TV4It’s gonna be a W-Movie Parody!

Hej!
Igår när jag skrev lite om mina filmer, så kommenterade någon en otroligt bra filmidé: Parodi på Rent Hus. Så himla klockrent! Så jag har redan börjat frågat kompisar inför filmen. Så om du bär på några filmideér, skriv ned dom på ’Kommentera’ och så kanske jag filmar dom också (om dom är bra, förstås)…

Så, hur gick då filmningen med Bortförd del 3 igår då? Joo, det gick hur bra som helst. Men i efterhand märkte jag att vi har glömt filma vissa vinklar, men med att trixa på redigeringen så kanske det kommer lösa sig. Det är också därför det är försening på den. Egentligen skulle den bli färdig-redigerad igår men det blir nog idag eller ikväll.

Och imorse, huhh, då kändes det som om jag hade fått magsjuka.!.!.! Jag mådde jätteilla och med 10 minuter på mig att cykla till skolan så kändes det bara värre att behöva skynda sig, och jag lyckades inte ens. 2 minuter försenad, attans! Men nu, efter en ordentlig (men äcklig) leverbiff-lunch, så känns det mycket bättre. Tackar som frågar!

Ha det riktigt najs så lägger jag ut filmen typ ikväll
/Wille-Varan

En kommentar

  1. bra!

    jag misstänkte att du skulle gilla idén till rent hus. jag själv älskade att göra filmer när jag var liten! det är hur kul som helst att se på nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.