Hur stor modefjortis är Ebba om 10 år?

Prylkoll.seEn sådan här kommer garanterat finnas på Ebbas önskelista inom kort…

Heysan!
Nu är det Elevens Val och våran snälla fröken sa att det var jätteokej att blogga för oss två små bloggare i klassen. Eller, två och två, idag fick jag reda på att över 4 stycken förutom jag bloggar, fast dom höll det topphemligt och skyddat från omvärlden.!.!

Och nu, när jag satt vid denna vackra skoldator, så kom jag att tänka på hur modefixerad min lilla lillasyster Ebba är. Än är hon bara 5 år, men redan nu är det läppstift och hårfixning innan dagis. Herregud, hur ser det då ut om 10 år. Då är hon 15 och jag ser bara hur en översminkad liten rosa tjej i 50 centimeter höga klackiskor kommer hem till den utbrända pappan som desperat kämpar för att få sin dotter att sluta välja kompisar efter trender… Haha, näe, så kommer det nog inte att se ut, men hon kommer säkerligen bli en liten fjortis när hon blir större. Fast förhoppningsvis slipper jag det, eftersom när hon är 15 är jag 22.

Jaha, då hamnade tankarna på framtiden (igen). Jag undrar verkligen hur jag kommer vara som vuxen? Kommer jag ligga med pizzakartong-högar överallt i en liten mörk liten 1:a mitt i centrala Ume. Eller kommer jag ha ett jobb inom media + en golden retriver i en härlig villa? Ja, vem vet?

Ha det så bäst
Flodhäst
Hehe
/Wille

4 kommentarer

  1. Kocko

    Det är inte så jättebra betalt att arbeta inom media, men kul. Satsa på det. Pizza kan du ju äta också.

  2. Den bloggande fyrbarnsmamman:-)

    Du kommer garanterat att arbeta inom media på något vis.
    Eventuellt så blir du författare eller filmskapare.
    Du är en kreativ ung man och är oerhört duktig!

    Jag tror inte på det där med att du skulle ligga slö & slapp bland pizza kartonger, eventuellt så äter du väl pizza men slö & slapp??? Nej!!

    Du blir någt stort inom media tror jag & kom ihåg vart du läste det först *hihi*

  3. Wille

    Ja, om jag blir något stort, så ska jag komma ihåg att ”Den bloggande fyrabarnsmamman” sa det först 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.