På VK dag 1: Jag fick filma med värstingkameran!

GoogleI filmade with that 😀

Hello!
Idag är ju första dagen av tre som jag kommer praoa här på VK, och tänkte skriva lite om vad som har hänt hittills.

Imorse när jag klev in i ’the magic VK-House’ klockan åtta så kändes det lite pirrigt. Äntligen skulle jag få praoa här, på värsta plejset.
Jag frågade efter Tom Juslin (han som jag ska praktisera hos) i receptionen och sedan satte jag mig i en fåtölj o väntade. Efter ca 4 sekunder och 3 tiondelar kom Tom ned och hämtade mig. Vi gick upp till redaktionen och det var ascoolt. Fullt med skrivbord och datorer och andra grejor. Efter att jag tvärkollat i dagens VK så såg jag att jag var med med ett citat från bloggen. Naaajs. Sedan var det dags för morgonmöte. Det pratades om händelserna i Vännäs och lite andra saker…

Sedan vid kanske halv 9-tiden så fick jag följa med en som hette Natalie på ett reportage i Vännäs. Det var någon tävling med lastbilar, truckar och hela fadderullan. Hon filmade lite och sedan intervjuade hon några där. Det var häftigt! Sedan i slutet så fick självaste jag, William Markström Spetz, prova filma med värstingkameran hon hade. Fast den var ganska tung och medan reporter Natalie test-körde en truck (hehe) så försökte jag hålla kameran så stilla som möjligt, men det var seriöst as-svårt.
Om jag nu ska bli en fotograf så måste jag nog bli en BodyBuilder först! Inslaget kommer nog snart ut här på VK-sajten (hon redigerar det nu).

Ja, och nu sitter jag här på en av datorerna medans Tom är på lunch (vi fick gratis korv därborta, så jag behövde inte någon). Shit, vad kul detta är…

Sedan har han nämnt något om att jag kommer få skriva nått i Lilla VK. Uppdateringar kommer sen…

Ha det bra
/William

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.