Ni kan skriva er åsikt utan att vara jävlig!

Igår morse så besökte storbloggarna Foki och Kenza morgonprogrammet "Efter Tio" på TV4, och stor del av programmet handlade om Kissie, som är en sådan bloggare som hånar och och kallar folk fet, ful, bitch m.m, och det är inte okej!

Se intervjuerna med Keza, Foki och en Shulman här!

För helt seriöst, man kan skriva vad man tycker utan att vara jävlig. Fattar hon inte att folk kan bli väldigt ledsna och sårade? Men nu ska vi inte peka finger, för det är ju inte bara hon, det är många. 
Men jag brukar gilla folk som är over the top och verkligen uttrycker sig själv, men överdrivet är överdrivet. Hon har till och med blivit utkastad på den bloggportal hon bloggade på förr.

En annan dålig sak inom Sveriges bloggande är alla tjejbloggar och alla få killbloggar. Jag undrar verkligen, verkligen verkligen varför det är såååå mycket fler tjejer än killar som bloggar… Och varför det enligt vissa anses tjejigt? Skrivande på Internet är så mycket mer än att skriva om shopping, kläder och vad man har gjort under dagen. Man får göra sig hörd och få respons från omvärlden… 
 Och det gör också att bloggtopplistorna är fulla av tjejbloggar, och det suger. Uppmärksamma grabb-blogs tack!

/W

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.