Så här tycker jag!!! (del 1)


Så här tycker jag om…


Fokis blogg är den populäraste i hela Norrland, och nästan i hela Sverige. Hon skriver om sitt "perfekta" liv och många tror att anledningen till hennes succé är hennes positiva inställning till precis allt. Men det tror inte jag.

Alltså, man är inte glad hela dagarna, 7 dar i veckan. Man har sura stunder, det har alla, men när alla unga tjejer läser om hennes ständiga lyckliga fairy-tale så gör väl att man själv känner sig sämre när man själv mår dåligt? Och dessutom blir det väl svårt att skriva glatt när man egentligen mår skit?

Så här tycker jag om…

Ganska konstigt egentligen:
Födelsedagar är oftast kul upp tills man är i tjugo eller trettioårs-åldern, då man inte vill bli äldre. Men egentligen, varför? För att döden kommer närmare?
Jag tycker att om man är ett steg närmare döden är man också ett steg mer livserfaren. Jag kommer då alltid att gilla födelsedagar.

Så här tycker jag om…

Det är något jag undrat över mycket. Varför kom Amerikas första mörkhyade president först 2009. USA har haft över 50 presidenter totalt och varför är Obama den första mörka? Råkade alla vita vara mycket bättre? Stoppa rasismen, och det är inte bara mot svarta, utan också mot vita (för det finns…).

Ja, det var min åsikt. 
Vad tycker du?

/W

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.