Jag har fått mina omdömen


Skolan har gjort en wannabe-facebook-grej called "Unikum" som är som en liten skolsajt där man kan se sina omdömen. Och idag läste jag mina. Och jag är väl en medelmåtta, jag är inte på den dåliga skalan men är även långt ifrån en massa MVG…

Bild, MVG:
– Jag är intresserad men måste satsa mer på begrepp…

Engelska:

– Jag är mindre pratig än förut och har ett bra språk och bra flyt när det gäller skrivande. Dock behöver jag träna grammatik m.m.

SO (samhällskunskap, religion, geografi, historia):
– Kan och tar stort ansvar för mina studier och visar att jag kan och vill. Jag har blivit mycket bättre på koncentration efter jul (Thailands-resan gjorde mig gott?), men jag måste försöka uttrycka mina åsikter bättre och mer på proven. "Kom ihåg att du har verktygen för att verkligen lyckas – dvs både muntligt och skriftligt begåvad."

Idrott:

Jobbar för det mesta fokuserat, men ibland tappar jag fokus och då blir även min prestation sämre..

Matte:
Jag kämpar, men efter jul har mina resultat blivit sämre (kanske beror på att det som vi jobbar med nu är rätt ******-up!).. JAG MÅSTE KÄMPA MIG UPPÅT IGEN!!

NO:
Har deltagit i blablalblablablabla… Jag tolkar det som om jag är en medelmåtta där..

Slöjd:
Bra, men kan bättre.

Svenska:
Jag skriver och uttrycker mig bra, men min "sociala sida" tar över lite väl mycket ibland. Måste bli mer relaxad på redovisningarna. (Tycker jag känner mig väldigt spec när jag står där och redovisar..)

Kort sagt tycker jag att jag behöver satsa och kämpa mer…och lite mer…

Ja ni….Kommentera..

En kommentar

  1. hejhej

    Hej William.
    Har just läst det du har skrivit om djur i lilla Vk. Det du skriver tro jag endast händer på ett ytterst fåtal gårdar i hela Sverige. Och jag tycker inte om när du skriver som att det är många som inte sköter sina djur. Du kastar skit på många som sköter sina djur bra. För det är ju så att om man tex vill ha en ko att producera mycke mjölk så måste kon må bra och det går inte att tvinga ur dom mer mjölk bara så du vet. Tycker du ska göra några studiebesök på gårdar innan du skriver sånt där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.