Godnatt-fras, kategoriserad smurf och nattvaken

God…natt.
Ja, har ni tänkt på det. Om man vill hälsa på natten säger man ju inte "Godnatt", trots att man säger "Goddag" och "Godkväll" för godnatt är ju en hejdå-fras. 

Aja, jag kan inte sova och det kanske är därför jag pladdrar på som jag gör just nu… Men ärligt talat så gör det faktiskt inte så mycket. Jag sitter här och myser i mörkret, med glocken, datorn och Two and a half men. Det är ju det som är så bra med sommarlov, man behöver inte oroa sig för sådana saker. 

Jag ska förresten köpa en skjorta imorgon. Jag har typ börja "gilla" det :p Haha! Jag trodde verkligen inte att jag skulle skriva om kläder här, men ser du vad pysko jag har börjat bli. Nä men faktiskt, när jag nämnde ämnet för en kompis tidigare idag så lät det bara "Haha, det är såå inte du William". Men vad är jag då? Är jag en kategoriserad smurf som bara får ha vissa saker? Hahah, men herregud vad jag babblar och skriver när jag är nattvaken.

Skriver kanske mer senare, vi får se. Annars har jag somnat… Men hallåå, sluta skriv William, det där skulle bara vara en "kanske skriver mer senare"-mening. Gahh!
/W

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.