Psykofruar?

Var inne på Aftonbladet.se där jag hittade en artikel där kvinnor berättar hur de hämnas på sina ex. På vissa historier kan jag bara "Haha! Rätt åt han!", men på vissa undrar man om de verkligen har alla hästar hemma. De är ju faktiskt vuxna människor! 

Här är några av historierna…

”Jag kastade in en tegelsten medan de hade sex”
Min kille var otrogen mot mig. Jag hade precis börjat ana vad som hände så jag följde efter honom när han skulle ”träffa några polare för att se fotboll”. Såg att han gick in hos en kvinna. Då brast det för mig. Jag repade hans bil och kastade in en tegelsten genom fönstret medan de hade sex med varandra. Då fick han bråttom ut. Sen kom det där: ”Det betyder ingenting”. Yada yada… Jag mådde bra efter tegelstenen, den träffade ju ingen.
Mi

"Jeansjackan var hans favorit…" 
Efter att jag fått veta att min man varit otrogen och haft ett förhållande med en av mina bästa vänner i två månader, så kastade jag ut alla hans kläder, böcker och personliga ägodelar i sopnedkastet. Det enda jag lämnade kvar i garderoben var hans jeansjacka som han haft sedan han var 14 år, men den strimlade jag i remsor. Sen gick jag lös med att hacka sönder hans antika skrivbord med en mejsel samt klippa sönder tyget på hans dyra läsfåtölj. Allt gjort med en underbar känsla i magen.
Mia

"Jag kissade i en plastmugg – och hällde det i rakvattnet!"
När jag kom på att min f.d man vänsterprasslade och låtsades att han själv köpt nytt rakvatten (som han faktiskt hade fått från flickvännen), så gjorde jag ett litet tillägg till rakvattnet… När han gick ut en kväll skruvades korken av. Jag hade kissat i en plastmugg och hällde sedan det i rak vattnet! Det var ungefär samma färg, jag behövde bara ­skaka flaskan lite och så var det gjort! Han märkte det aldrig, men jag tyckte det var hemskt roligt varje gång han använde rakvattnet. Nu är vi skilda sen 15 år men jag skrattar fortfarande gott åt det!
Mia

Vad säger ni? Är detta okej?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.