Fy fan, Böleängsskolan!

Okej, idag hände något som jag verkligen INTE tycker är okej! Tidigare i eftermiddag så hämtade pappa mig från Toira (gick dit efter skolan) och berättade att Ebba (lillasyrran) hade blivit hemskickad att gå hem själv tillsammans med sin kompis!

Hon går ju på Böleängskolan men har sina lektioner på Ålidhem (p.g.a ombyggning eller något) och så åker hon buss tillbaka till fritidset på Böle. Men så hade hon och hennes kompis gått hem själva från Böleäng! De sa att de ville gå hem själv, och fröken sa "okej", utan att kontakta någon vuxen! Ingen var hemma, det var mamma och Patrik som var i närheten för att lämna något som såg henne komma gåendes!

Så otroligt oansvarigt och framförallt FARLIGT! Dom är liksom sex år, de hade kunnat gått vilse, eller blivit påkörda?! Nä, fy fan…

5 kommentarer

  1. Cellepelle

    Men herreGud vad ansvarslöst av personalen! Usch! Känner hur upprörd jag blir, det är inte okej någonstans att två 6åringar ska gå själva så långt! Fyfan!

  2. Pappa

    Nej inte riktigt Erika, men lika illa. Barnen sa efter det att bussen stannat på Böleäng att de går hem själv! varav fröken säger okej.. fast ingen förälder har sagt att det är ok! dessutom var jag på jobbet! Ska ta ett snack med ansvarig imorn!

  3. Erika

    Håkan: Ja, det tycker jag du ska göra. Hur tänkte de egentligen? Att man valt att de ska vara på fritids för att man egentligen tycker att en 6-åring kan klara sig själv en eftermiddag…? Nej, jag får det inte att gå ihop alls!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.