I kampen mot finnarna…

KLICKA GÄRNA DÄR —->  FÖR ATT FÖRSTÄRKA LÄSUPPLEVELSEN!!!
_____________________________________________________________

För några veckor sedan anlände de. De groteska, ömma finnarna har i mängder slagit sig till ro i min panna. Min oskyldiga föredetta släta panna. De är hundratals, kanske till och med tusentals. Det är min bästa vän choklad som har lurat mig in i den tragiska fällan. Men jag ger inte upp! Choklad må ha svikit mig, men jag släpper inte taget. Tillsammans ska vi bekämpa finnarna! FINNARNA SKA BESEGRAS! 

And yes…there will be blood…

4 kommentarer

  1. u name it

    visste du om att det är en myt att man får finnar av choklad? :p Om du får finnar eller den där irreterande rödingen på hakan uppkommer oftast pågrund av hormonförändringarna eller av att bakterier har tagits sig in i huden. Vad du äter ha ingenting med din hy att göra 🙂 Däremot kan det vara bra att inte ta sig eller klia sig i ansiktet efter att ha ätit choklad eller har smutsiga händer överhuvudtaget^^ Då masserar du in smutsen i porerna och det däremot leda t en finne 😀

  2. Heddi

    AHAHAHHA!!! när trummorna kom in i låten så läste jag: ”dom är hundratals kanske tusentals” och då låter det som typ någon kommer närmare med sin arme´full av läskiga finnar!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.