En kväll full av bak, dans och 80-tal!

Hallåj på er!
Vilken jävla underbar kväll vi har haft. Först var jag ju med Toira, framtills typ sju, sedan så började gäster från alla håll välla in! Det hela slutade sedan med att jag, mamma, Packan, Skuggan och Viktoria har stått och dansat och tjoat i flera timmar med 80-talsmusik på högsta volym! Förlåt grannarna ;o

Och så för någon timme sedan så fick jag ju en plötslig lust att baka, och vafan, så länge man står på bena och har medvetandet vid sin sida så är det väl ingenting som ska kunna stoppa en. ^^ Här är iaf resultatet:

Det skulle ju bli en kladdkaka, men det blev mer en bred muffin med peace-tecknet på. 😀

Och höjdpunkten på kvällen, eller egentligen hela hösten, var något som jag inte kan avslöja. Inte än. Men jag är så lycklig över detta. Så oändligt lycklig!

Aja, nu ska jag sova, och jag kliver inte upp innan 11 imorgon, det är nått som är säkert :p
Godnatt min klan!
/William

6 kommentarer

  1. berit

    måste bara säga att du har en otroligt bra blogg som jag från och med nu ska hålla koll på! fortsätt såhär och du kommer bli känd, jag svär. skulle vara kul med lite mera filmer, men skitsamma den är grym ändå!
    ha det göttans /berit

  2. Amanda

    hej jag heter amanda och måste bara säga att du är skit snygg och älskar din blogg skulle gärna villa ha din msn så kan jag kanske lära känna dig mer<33

  3. sandra

    hej, ville bara säga att du är en jätteduktig bloggare. du har verkligen förgyllt min dag från att vara deppig till att bara få skratta och se dina filmer. har nästan sett alla nu på bara några få timmar, haha helt sjukt bra!
    Du är inte bara bra på att blogga utan du är snygg också, det är ju ett + i kanten. hehe.
    men adiós amigo, nos vemos
    /amiga sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.