Sitter i mitt nya hem!


Max är en givmild pojke, och Per brevid är enbart en stolt man. Han har nyss
könsopererat sig. Det tycker Max är fascinerande. 

Halloj! Haha, det har jag gått runt och sagt till alla hela dagen med halvmjuk norrlännings-röst. Det var trevligt. Aja, nu måste jag leverera spännande nyheter. Fast näe, rubriken gav bort det nöjet, usch se’ lågt.

Men vi har i alla fall flyttat nu! Tvärsöver vägen, till det vackraste, finaste, gulaste huset på hela gatan. För att inte tala om auran härinne, gud, man mår bara bra av att andas (har dock astma-attack eftersom förra hyresgästen hade katt, den rackaren.). 

Och så imorgon bitti så bär det av till Arvidsjaur 06.50, för att hämta råttisarna. Det blir typ 14 timmars bussresa imorgon tur och retur, "jättespännande". De är ungefär 5 veckor nu, blubb-bläbb-blygd-bläpparna. Men det blir dock "bara" två stycken, den ena är i råtthimlen efter en kattolycka. Jaja, hon gick bort med värdigheten i högsta hugg i alla fall, det ska vi minnas.

Tar kort och filmar lite här och där sen, och lägger ut, om jag hinner idag. Ni vet bara för att man flyttar stannar inte världen upp, jag har ju fan snart historieprov. Usch så lågt. Fy.

Hej för nu!
/William

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.