Sluta mobba de bitchiga bloggerskorna!


Klart de blir ledsna!

Vet ni vilka som jag tror är de mest utsatta människorna idag? Alla bloggare/bloggerskor som via kommentarer blir så otroligt mobbade, som t.ex Kissie, som har en attityd som de flesta inte accepterar. Men de väljer då att slå tillbaka lika hårt – bara att de är några 100.000 fler!

För även fast de skriver i bloggarna att de inte bryr sig, så vet vi eller i alla fall de flesta av oss att de gör det. Det är personliga kommentarer, och så länge man är mänsklig så är det är självklart att det tar på en. 

Fast alla tar ju kritik på olika sätt också. Fast kritik och kritik, jag har sett Kissies kommentarsfält, det är mer en mötesplats där alla samlas för att supermobba en 18-åring.

Alla är ju liksom olika, okej, hon har valt att operera sig och spela elak i sin blogg, fine, det som är värst är alla som slår tillbaka mot henne.

Men så finns det ju självklart saker med henne och andra liknande människor som jag själv inte tycker är okej, men det är en stor skillnad på konstruktiv kritik och allmänna trakasserier. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.