Nya ”Svenska Hollywoodfruar”

maria Maria maked the show a show.

Tidigare i veckan hade säsong två av TV3:s succéserie "Svenska Hollywoodfruar" premiär igen. Denna gång med ett gäng nya fruar, samt Maria Montazami och lite Anna Anka…

Anledningen att jag ens kollade på programmet från första början, var för att det är så patetiskt alltihop. Bortskämda kvinnor trippar omkring med sina problem. Men sedan började jag se lite närmare på Maria Montazami, och hon är ju underbar! Allt hon säger och gör, med tofsar, och nytt sorts läppstift. Hon är nog framför allt anledningen att man fortfarande kan kolla på programmet! (skrattar fortfarande åt Max-reklamen hon gjorde, tihi!)

Och så som Anna Anka, Päivi och Lena säger och agerar är bara pinsamt. Bara bara pinsamt. När man ser hur botoxtanterna castar bartenders och tar på magrutor och fnissar gör att man bara vill byta kanal för ett tag, pinsamt! Stackars deras barn… Som Anna Anka säger till hennes barns pappa i programmet; "Paul, kiss my ass" och sådana saker gör väl att man tänker att dom väl kan ta upp det själva, inte inför hela svenska folket?!

Så jag beskriver programmet i nuläget:
Allt är patetiskt med Päivi och Lena
och Anna som citerar
Men inte Montazami
som gör vad hon gör
och lyckas under-bart.


Vad tycker du om den nya säsongen? Kommentera!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.