Mina armhålor luktar mustigt


Umami trivs där man biologiskt sett inte borde trivas alls… 😉

Halloj!
Vi har inte setts på ett tag! Inte sedan den tredje december för att vara detaljerad och duktig, nästan tre veckor sedan var det. Fast det känns som evigheter sedan jag var inne och skrev här, vet knappt vars jag ska sätta fingrarna på tangentbordet längre.. (observera emo-punkterna i slutet av meningen.)

Ja, vad har hänt sedan sist då? Jo, livet har flytit på, råttorna är inte dö än int, dom lever fint och är jättesnälla. Och så har jag varit AS-duktig och köpt en massa julklappar (där fick ni alla tjejer/unga kvinnor som alltid säger "Alltså varför köper killar aldrig julklappar, IN YOUR FACE!). Däremot har jag inte haft något julkänsla i kroppen alls i år, framtills igår. Då kom den. Så plötsligt. Men ändå så inte plötsligt. Detta tycker jag att vi firar med en låt.


Fantastisk visa tyck’ ja 😀

Sedan så är jag lite halvsjuk också, FAN om jag ska bli sjuk på julafton och dagarna efter (då vi ska fara till kusin och faster i Stockholm)! Det accepteras ej. Detta ska alltså inte firas med en låt om ni trodde det. Inte då, fy. 

Nu ska jag duscha, vill inte lukta såhär på Uppesittarkvällen ikväll som mamma pratar så gott om 😉 Seriöst, min armhåla luktar en mustig blanding av knaprig grodhud och leverbiffarna man får på skolan. Mums!

Hörs! Hej!
/William

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.