Den perfekta veckan…

 …för mig skulle se ut så här om jag fick bestämma HELT ON MY OWN:


Måndag:
Sovmorgon till 11.00. Jag går upp, äter hemlevererad kina-hotell-frukost. Loggar in på bloggen och överraskas av 100.000 unika besökare och 150 nya kommentarer. 

13.00: Skrapar en gammal trisslott och vinner 50 miljoner (x10)!!! Jag skriker och glädje och springer till Statoil för att lösa ut allt i cash. 
15.30: Åker på stan med några kompisar och bjuder alla på allt de vill ha. Sedan åker jag till Mediamarkt för att medie-shoppa tv:s, systemkameror m.m.

Tisdag:
Sovmorgon till 10.00. Jag går upp och funderar om jag ska resa för resten av mina miljoner.
12.00: Jag inser att "life is short" och jag bokar första resan till Hollywood tillsammans med min familj och vänner. Jag åker på torsdag och stannar i 1 månad.
Resten av dagen sover jag (härligt). 

Onsdag:
Sovmorgon till 10.00. 
Efter en god pannkakslunch så kommer världens bästa privatlärare och lär mig alla komplicerade skolgrejer och efter att ha gjort 15 prov får jag betyget MVGx100. 
 15.00 Jag flyger ned till Stockholm med en kompis och vi går in på en Filmtillbehörs-butik där kameror, filmlampor, filmsmink, fejkblod och allt vad en filmskapsälskare kan önska sig.


Torsdag:
Jag packar inför Hollywood. Jag har också bestämt möte med Steven Spielberg för att göra audition för en stor huvudroll i en ny stor film… 

Fredag:
Jag och alla som hänger med åker i first-class till Los Angeles med en stor summa fickpengar.

Och så lever vi lyckligt resten av livet…
Men så kommer Mama och avbryter något:

/W

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.