INSATS KRÄVS FÖR ATT NÅ MÅLEN?!


Jag håller med den där krabaten! 😉

Godkväll!
Alltså binda vad skön dag det kommer att bli imorgon! Vi slutar typ vid 11 och har bara 3 lektioner. Åhh, jag känner bara en innerlig frid i mig (nej, jag är inte hög, bara glad)! Nej, men det blir inte bara vila hela eftermiddagen, jag ska faktiskt börja plugga till matteprovet som är på måndag redan då, eftersom Unikum säger "INSATS KRÄVS FÖR ATT NÅ MÅLEN". Vaddå fucking insats? Tror dom inte att jag försöker? Tror dom inte att jag kämpar? För det gör jag, men det är väl inte mitt fel att man måste vara ett matematiskt geni för att överhuvudtaget få G-. Hellre att dem skriver "Ursäkta, men du suger, och du ser inte ut att klara det…"

Alltså, jag kan förstå att jag behöver träna mer på matten, men just liksom "Insats krävs" betyder typ "Du måste faktiskt försöka i alla fall…"

Nej, nu börjar det bli dålig aura här, så jag ska gå och lägga mig nu!
Godnatt!
/William

En kommentar

  1. sandra!

    hej! jag måste bara säga, jag har typ hitta min tvillingsjäl eller vad det heter, hittade dej igenom en annan tjej blogg och kollade på ett klipp som du sitter och typ pratar om dina åsikter, asså jag håller med till 100 % asså, denna bloggen måste ju följas iallafall xD hahah 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.