TRAUMA! Linda fast i skåpet igår kväll klockan 9!


Skåptrubbel på skolan klockan nio på kvällen! 😉

Igår kväll vid åtta ringde Linda och desperat skrek hon i telefonen att jag var tvungen att möta henne vid skolan, för hon hade glömt sina böcker, och hon var verkligen tvungen att ha de i sin äga denna kväll, för hon hade prov dagen efter. Hon hade sett att de hade varit körmöte för pensionärer i musiksalen, och vårat uppdrag var att vi skulle få dem att öppna. 
Och sagt och gjort, med hjälp av hennes pekande på en engelska-bok hon hade i väskan lyckades gudaängeln Rolf förstå vad det handlade om, och han öppnade givmilt dörren! 

Men mer trubbel skulle det bli. Kort därefter tog pensionärernas träff slut, och vi var helt själva i en mörk skola, och vad händer inte då om det inte är jag som övertalar Linda att sätta sig ett skåp – och hon fastnar!

I säkert en halvtimme försökte jag dra ut henne, men det gick verkligen inte! Det var verkligen som en tecknad serie där den ene drar i den andra så den förlängs med några meter, haha!

Och efter ytterligare några minuter, då Linda bönade och bad om att jag skulle ringa hennes mamma så hon kunde ringa brandkåren, så gjorde vi ett sista försök, och vi lyckades! Vilket äventyr! Det lär komma en självbiografi från Lindas håll inom kort skulle jag tro!

Notera att jag har använt många snitschiga ord i denna text, såsom trubbel och givmilt ^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.