Ikväll går tankarna till min klasskompis…

Den här dagen har varit awesome. Dagen började kl.10, laserdome med elevrådet kl. 12 och sedan en halvtimmes matte. Men sedan fick jag veta något som slog ned dagen totalt. En i klassens pappa har gått bort! Det är jättetragiskt, han var inte i skolan idag och där har vi ju anledningen. 

Det är ännu ett bevis att livet är så otroligt skört. Något som jag idag fick som en påminnelse slängandes rakt i ansiktet på mig. Man drömmer och fantiserar på om vad man ska göra när man blir vuxen, när man inte tänker på att allt, ditt liv, dina drömmar, dina framgångar, din olycka, kan ta slut på en sekund. Den här dagen kan vara din sista, så passa på och njut medans du fortfarande är här.

Ikväll går alltså mina tankar till min käre klasskompis, och vad han går igenom just nu. Men jag vet att han kommer att klara av det här. Allt kanske inte kommer bli som det var, men det kommer att ordna sig.

En kommentar

  1. Linda Ulfhielm

    Usch vad tragiskt. Yvonne berättade det för oss, och jag började gråta. På riktigt. Mitt i klassrummet. Fyfasen! Varför måste sånt här hända? Varför?
    Jättefint skrivet, William! Du vet verkligen hur man berör!<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.