”Vi kan leka Afrika, och ha det här som myggnät…”

8 kommentarer

  1. Jenny

    Jag håller verkligen med om att det är läskigt att sova ensam hemma! ;o Mina föräldrar är i London just nu så jag är nästan helt ensam. Som tur är har jag min lillasyster också, men det är fortfarande hemskt.

    Jag klarar inte av att se skräckfilmer, men ändå gör jag det ibland. På kvällarna då man är ensam i sitt rum och det är mörkt så kommer man alltid att tänka på dem. Av någon anledning börjar jag alltid tänka på den äckliga gubben med fyrkantigt ansikte från the human centipede. Har du sett den? Filmen är inte speciellt läskig, mest bara äcklig. Men den där gubben skrämmer mig.. ._.

  2. Jenny

    Måste tillägga: Det blir inte hellre mindre läskigt att sova ensam hemma när man i princip bor mitt ute i skogen. Eller ja, mitt ute i skogen på en ö dessutom… ;P

  3. Vendela

    Ja det är fett läskigt att sova hemma sj. O som tur är har jag aldrig gjort det o så hoppas jag att jag aldrig får göra det ! :oo Jag bor liksom upp för en jävla backe o så äre typ MASSA skog runt omkring o så ! As läskigt..

    Nee du skulle fortsatt prata, du tråkar verkligen inte ut oss :oo 😀

  4. Lissii

    Jag kommer aldrig klara av att flytta hemifrån! Jag KAN bara inte vara ensam, de är så läskigt så jag tiiep sprängs(lr nått)
    Om jag ska flytta hemifrån så ska jag ha nån att bo med, så är de bara x)<3

  5. Lo Sodastream

    AMAGAD, att sova ensam hemma är sjukt läskigt.
    men ett tips: om du är hemma själv, prata med dig själv! det är asnice. då har man nån att prata med (det människan tycker exakt likadant som en själv också:D)
    då kan man gå runt där och snacka med sig själv och känna sig ganska cool + somna lugnt 8D

    peace!

  6. Julia

    Haha, Då skulle du se mig :p
    Så fort jag hör ett ljud när jag är ensam hemma, Så flyger jag typ upp i taket 😉 Har nog sett för mycket Ghost Whisperer 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.