Debatt: Alkohol

Viktor: Asså en sak jag stör mig på är när folk säger att man röker och dricker för att vara "cool". Jag dricker väl på fester ibland, men det är ju INTE för att vara cool.
  Har ALDRIG druckit för att försöka vara cool. Jag gör det för jag tycker det är roligt, och visst man kan ha roligt utan alkohol, men det blir ännu ett snäpp roligare om man har druckit, det är min åsikt i alla fall.

 Älskar verkligen dina videoinlägg! Heeelt seriöst är du den absolut bästa på att göra videoinlägg, skrattar typ ihjäl mig 😀

Hej Viktor. Jag fattar att man kan dricka utan att försöka vara "cool" men
 j
ag tycker att alkohol, det har lett och LEDER till så mycket skit i samhället att fördelarna med att dricka inte ens väger upp en procent på vågen.

Och nej, jag är inte sådan som får damp om jag ser någon ta ett glas vin, jag säger bara att de allra flesta saker som människor gör när alkohol är inblandat slutar i ett helvete, och då är det bara inte värt det. 

Kommentera eran åsikt om alkohol i kommentarsfältet nedan!

3 kommentarer

  1. Hillevi

    Heej,
    Dethär med alkohol, jag tycker det är helt okej att alla tycker olika, men själv som person, tycker jag det är helt okej att dricka, hur mkt man vill eller hur lite man vill. även om jag själv aldrig skulle sätta mig och dricka dunken bara för att.men att se folk dricka en platta ivar är deras eget problem. har man alkoholptoblem och inte vill göra något åt de så är de bara så liksom.Men själv dricker jag bara för att det är gott, dricker aldrig för starkt, för vad är det för idé, spy och en extremt jobbig dag efter, bara för att få ha spårat o vart en skit kvällen innan, nä ! kram !<3

  2. Anonym

    alkohol förstör livet, det håller ja med dej om, men man har kul med det! men ändå, vad behöver man alkohol till? det är onödigt att slösa bort sitt liv på alkohol och droger när man kan njuta av livet som det är och ha kul. jag är också med i UNF faktiskt 🙂 älskar din blogg!

  3. :)

    Okej, jag kan säga vad jag tkr om alkohol. Det är vidrigt, onödigt osv. Många dricker ju som sagt för att det är ”coolt”, men det är just det det INTE är! Och många dricker säkert också bara för att bli social. Det är också sjukt, att man inte kan vara sig själv med andra. Att man måste bli påverkad för att kunna ha roligt och vara social. Det är väldigt fegt och sjukt tycker jag. Själv kommer jag aldrig dricka och förstöra min kropp på det sättet, jag tkr att man faktiskt har roligare utan alkohol!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.