”Fin” sång, grottutforskning och Turkiet

Imorse vaknade jag av att Ebba sjöng (skreeek) utanför min dörr åtta på morgonen. Jag tackar för den fina sången och somnar om. Då vaknar jag halv elva och känner mig utvilad.

Idag ska jag vara med Cathy, Amanda och kanske någon mer, vi får se. Vad vi ska göra är dock oklart, jag föreslog grottutforskning men det var lite…för mycket tyckte Cathy. Och jag förstår henne. Men det är bara det att jag har inte gjort så mycket hittills det här sommarlovet. Och det vill jag. 


Ludde och Amanda tidigare i år. 🙂

Fast i och för sig så ska vi till Turkiet den 14 juli, yeyy! Det blir wonderful… Och då ska jag fanemej se till att vi går och klättrar i nå berg eller äter nå sniglar i djungeln eller nåt sånt där…


Turkiet!


Så ser mitt liv ut just nu. Visst är det lätt att vara barn? ^^
/W

En kommentar

  1. Emelie

    Du Wille, på den där stranden har jag varit typ varenda gång vi badade i havet. Dessutom så åkte vi också parachute flying, man åker fallskärm bakom en båt! Det är typ det coolaste och härligaste jag gjort i hela mitt liv! Det måste ni bara åka! Det är inte hemskt eller något, haha min flygrädda mormor skulle t.o.m klara av det där! Så åk det! Och gå sen också och besök Apollo-templet och ät också på en uteservering i närheten vid ett stup precis vid havet och en liten strand! Ett annat tips är att besöka Anfi-teatern också, där gladiatorer slogs förut. Allt detta ligger side så att du vet:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.