Tävling! Vinn filmpaket värde över 1.500 kr!

Nu har det då blivit dags för mig att anordna en tävling för att fira att sommarlovet har börjat.
Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan…

Varför läser du Lillabloggen?

Försök komma på ett roligt, annorlunda, konstigt, överdrivet svar så väljer jag en vinnare i slutet av månaden. Mejla ditt bidrag till [email protected] eller använd kommentarsfältet nedan. Och glöm för guds skull inte att skriva din e-post i kommentaren eller mejlet, så jag vet vem jag ska fråga adressen efter.

Lycka till! ^^
Tävlingen pågår till den 24 28 juni.

12 kommentarer

  1. Kristina Svensson :)

    Hej William! 🙂
    vad kul att du har en tävling!
    Jag läser din blogg för att du är väldigt lik mig från när jag var barn. Jag hade ofta kul med mina vänner och ibland uppstår konflikter. Men då var det dagbok som gällde haha! Nu har ju bloggen kommit och det är kul att man kan klicka runt och läsa hur människors liv ser ut. 🙂
    Min kära vän Sten läste din blogg innan han dog i cancer, och det sista han sa till mig var,: Kristina, varje dag måste du gå in på unge Williams blogg. Berätta sen för mej hur han mår!
    Så jag står vid mitt ord.
    Jag är din trogna läsare till döden!

    Kram Kristina 🙂

  2. Ida

    För att jag seriöst älskar din blogg, jag läser den varje dag, och varje dag så har du alltid skrivit nåt kul som jag börjar asg åt 🙂
    Du är seriöst som mig på insidan);;)
    hahaha aja whatever, sen skulle jag vilja vinna för att jag vill ha programmen å pröva mig fram osv:D
    har aldrig provat satt..
    ahahahah hoppas jag har tur..
    som jag aldrig har:(:(:((
    hihihiih aja, pusspusss:):))::)
    /ida

  3. Viktor

    TJA. öhm.. jag läser din blogg för att.. den är superfinurlig! Om din blogg inte fanns skulle jag stirra på ägg hela tiden, och det är väl inte kul? 🙁
    Folk säger också att jag är lik dig, men du är myyyyycket coolare säger vi (ALLA GILLAR SMICKER.) och jag skulle vilja vara med i en av dina filmer, men jag skådespelar lika bra som en grå sten. GRÅA STENAR ÄR FÖRRESTEN MITT FAVORITDJUR, JAG HAR EN EGEN SOM HETER FJÅDOR OCH HAN BOR UNDER MIN HAKA. Visste du att bananer är böjda åt höger? Det sa min musiklärare iaf :(. VART VAR JAG? juste, din blågg vare. Den äR AWESOME OCH NU TAR DET SLUT!!!.

  4. madde

    Hej! 🙂
    Jag läser din blogg eftersom den är väldigt intressant och rolig, den har liksom nåt annat speciellt än vanliga bloggar. Kissie, dessie och alla dem där blir tråkiga efter ett tag, men du skriver om roliga saker och har roliga videoinlägg som man bara vil se mer av(William klagar var riktigt rolig,tummen upp för den och de du härmar olika kändisar i). Man lär sig också nya saker. Du bjuder också på dig själv och det är både bra och roligt.
    Din blogg är väldigt inspirerande också.

    Det är därför jag läser din blogg.

    Ha det bra

    //Madde

  5. Laura

    Hey William!
    Jag fastande din blogg för inte alls så länga sen, började med att jag hittade ett videoinlägg på youtube när du pratar om hur mycket du hatade att sova över hos folk när du var liten. Jag började skratta så mycket för jag känner verkligen igen mig! Jag HATADE att sova hos folk, det gick liksom bara inte!HAHAHA! But anyway, tycker du är verkar vara en as rolig kille och det är verkligen underhållande att läsa din blogg och titta på dina videoinlägg!
    Ha det bäst! ;D

  6. Celina

    Tjo!
    Jag läser din blogg för att du verkar vara den enda som vågar vara på riktigt. Och inte superblonderar ditt hår, sminkar dig massa och parfymerar sönder din blogg med parfym bara liksom för att det är så hippt raring! Hihi! Och du skriver faktiskt om mer intressanta saker än vem som blev mest full på festen igår och hur mycket din nya Gucciväska kostar(det kommer du antagligen tala om för mig förr eller senare. Nej nu ska vi sluta skoja) Alltså, sammanfattning; Jag läser din blogg för att den är gjord av hemmaflätat tyg och inget massproducerat plastskit som ändå blir fleece tillslut!
    😀

  7. sara

    läser din blogg för att jag gillar att du bloggar om lite allt möjligt.
    och sen tycker jag om att du gör videoinnlägg där du tar upp VIKTIGA saker.
    och du är DEJ SJÄLV och försöker inte vara något annat.
    och det tycker jag är jättehärligt!

    för om man tar typ kissie, så är ju du raka motsatsen. du är dej själv och snackar inte skit om alla, vilket kissie gör.
    så fortsätt som du gör, för du är en otroligt rolig och utåtriktad person som amn alltd har roligt med! 🙂

  8. Linnea

    Alltså hm..
    Jag vill inte smöra sönder nu, men hur ska man annars kunna vinna?
    I alla fall, jag läser din blogg dagligen numer för den är rolig, och du kan skriva om exakt allt du gör (utan att det blir tråkigt) för din blogg har samtidigt det där roliga och speciella.
    Du är verkligen dig själv till fullo och det är ju bara tummen upp och dina videobloggar är awzum.
    Jag vill inte smöra på något mer nu, men din blogg är gr8 iaf!

  9. Erika Åberg

    *härmar Robert Gustafsson som härmar Tony Richardsson*
    Ajajaj, mitt namn är Tony Richardsson. Och det är OTROLIGT manligt att blogga. Och jag ä inte bitter för att din blogg är bättre än min!

    Nåt ska jag vinna – fick ju inte Bragdguldet nån endaste gång!

  10. Erika Åberg

    *härmar Robert Gustafsson som härmar Tony Richardsson*
    Ajajaj, mitt namn är Tony Richardsson. Och det är OTROLIGT manligt att blogga. Och jag ä inte bitter för att din blogg är bättre än min!

    Nåt ska jag vinna – fick ju inte Bragdguldet nån endaste gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.