Min första filmtävling

Hej.
Nu har jag och Emelie bestämt oss för att delta i våran första filmtävling. Min första i alla fall. Och spännande ska det bli. Men vettesjutton om jag kommer nöja mig med tagningar någon gång, jag tror jag kommer vara lite av en perfektionist nu när vi spelar in. SÅ NU KÖR VI! Tävlingen avslutas den 30:e juni och första pris är 5000 kr!
___________________________________________________________________

Delta i Apbergets filmtävling och vinn fina priser!

Varför en filmtävling?
Vi har fått in önskemål av användare att få göra en kort film om apberget så vi startar nu en utmaning på detta tema.

Regler:
Reglerna är enkla! Skapa en kortfilm på temat "Vad är apberget för dig".Du kan göra det själv eller tillsammans med dina vänner. Filmen bör vara mellan 30 sekunder lång och upp till några minuter.Vi ser gärna att bidragen präglas av en bra idé, kvalitet, humor och koppling till apberget. Filmen ska senast vara inskickad den 30e juni. Bidragen kommer att visas på Apberget för omröstning under Juli och Augusti.Vi har rekvisita som man kan få låna mot kvittens. Apdräkter bl.a. För mer info ang detta, kontakta [email protected].

Hur gör jag?

När filmen är klar ser vi helst att ni laddar upp den på dropbox för att sedan maila dropboxlänken tillsammans med de användare som gjort filmen till [email protected]. Märk mailet "Filmtävling".

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.