Linda

Tisdag

Hejsan!

jag Sitter på skolan,  det är våran andra dag APU (arbetspraktisk utbildning) och jag plus några kalsskompisar är på UME – TV. Vi har jätte mycket bra ideér, jag vet ju dock inte hur allt kommer bli, det är väldigt mycket oseriöst och ja. De kommer bli skit kul iaf!

Igår planerade vi hela förmiddagen och på eftermiddagen filmade vi de olika sakerna som vi sagt att vi skulle filma. Jag trivs verkligen hur bra som helst i den grupp som jag har hamnat i! Jag är glad att jag fick vara med det här killarna och jobba på UME – TV.

Killarna har verkligen hur mycket ideér som helst! Det är så himla kul att lyssna på allt som de vill göra! Man får nästan ett skratt varje gång. Idag ska vi filma "trofast och jag" där min hund har en stor roll 😀

Imorgon blir jag inlaggd på sjukhuset, klockan 08.00 kommer mamma och hämtar upp mig. Jag ska ta en massa prover innan jag ska gå på avdelningen som jag bli inlaggd på. Jag är verkligen jätte jätte nervös! Jag äter som en häst för att jag måste äta upp min innan operationen.

Hoppas ni får en bra dag idag!
 

Mvh: Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.