Livsnjutarn

Att må bra är det enda viktiga!

Jag är intresserad av både kost och träning och tycker att det är roligt att träna samt gillar nyttig mat. Detta gör att det är lätt för mig att leva hälsosamt då det inte kräver några uppoffringar från min sida. Jag vet att det är oerhört irriterande att läsa om personer som mig då det lätt gör att man bara känner sig ännu mer ”värdelös” eftersom det uppenbarligen finns personer som klarar av att träna och äta nyttigt utan att det på minsta sätt är påfrestande.

Nu är det såhär att jag tycker att det som är det allra viktigaste är att man ser till att hitta sin ”mall” för att må bra och då vi alla är olika så kommer det också att se olika ut hur vi väljer att leva våra liv. Som vanligt så är lagom alltid bra, men om man vill kickstarta en hälsoresa så krävs det lite mer än lagom. Det jag dock vill framhålla här är att det är som så att vi alla mår bra av olika saker och då är det viktigt att dels hitta dessa saker och att även se till att göra det som krävs!

Vad ska man äta?

Det är faktiskt lättare att hitta bra och nyttig mat att tycka om än vad många tror. Man måste inte äta alger och andra urballade saker hela tiden, utan det går så bra så att istället ta bort allt det där som är skadligt för kroppen. Att byta ut vissa saker mot annat är också viktigt och vad gäller det så finns det ju massor av hjälp redan i butikerna idag, så ta vara på allt som finns som utbyten i butikerna.

Glädjen i att blogga på internet!

Jag har innan denna blogg drivit andra störra ”riktiga” bloggar. Då har jag använt en riktigt hemsida (domännamn) och webbhotell. Det kostar pengar och eftersom jag är fattig nu har jag valt att använda denna gratisblogg ett tag istället. Det är hur som helst kul att uttrycka sig i text och man kan hitta andra som delar ens intressen. Det kan även bli livliga och intressanta diskussioner. Jag hoppas kunna starta en riktig blogg snart igen, jag kan för övrigt tipsa er om att vara noggrana i valet av webbhotell. Det kan nämligen skilja mycket i pris och prestanda, källa: http://bästawebbhotellen.nu/

Har ni mer frågor om att blogga på internet och hur man startar kommentera gärna eller skicka ett email 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.