Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

35-årsdagens sista Ros

Igår på morgonen gick jag ut och det hade regnat på natten…….okey det åskade också. På bordet ute under parasollen stod sista rosen i en liten vas. När jag såg den kunde jag inte tro mina ögon. Den var daggbestänkt och hur vacker som helst. Men idag har det varit 24 grader varmt i skuggan så idag fick jag begrava den i komposten.

Nu har snart alla våra svenska vänner åkt tillbaka till Sverige. Idag tog vi farväl av de näst sista fyra. Det känns lite vemodigt men vi kommer att träffas i Sverige igen och sen till hösten här nere. Ett farväl är alltid tungt. När vi åker från Mosekälla och den underbara naturen där, sjön som kluckar invid stranden och doften av friskhet känns det nästan ännu mer vemodigt. Det är så vackert och fridfullt där. Faktiskt så brukar jag vinka och säga farväl till husen jag åker förbi på hösten.

I morgon ska vi åka till en marknad med våra danska vänner som är här. Köpa färska grönsaker och frukter samt titta på allt tokigt och dant. Det finns mycket som man bara kan skratta åt för det är mycket krims, krams.

Nu önskar jag er en trevlig dag.

Lotty

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.