Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

Restaurang ASIATICO, Gran China och vi

I tisdags var jag och min man lata så vi gick på chinarestaurangen, vid 18.30-tiden, här intill oss. Vi satt ute vid dukat bord. Det var 25 grader varmt. När jag kom in tog Lisa, restaurangens ägare som är kinesiska, min hand och berömde min nya blus. Vi har varit där så ofta så vi är kända som trevliga och behagliga gäster. Det är ofta vi går ut med många av våra vänner, särskilt om det är födelsedagar eller annat att fira i bouleklubben. En storvinst i tävling till exempel. Eller bara vi två. På en födelsedag eller bröllopsdag ges alltid en present. Samt att det spelas "Happy birthday to you" eller en annan gratulationssång som vi fick på vår 35-årsdag. Restaurangen har ofta sponsrat våra tävlingar tack vare en vän till oss som jobbar hårt för sponsring till klubben.

Som välkomstdrink får man en Sangria samt chips medan man tittar på menyn. Sen kan man beställa olika förrätter. Vårrulle, coctail med räkor eller olika varma soppor. Till varmrätt finns massor att välja på. Revbensspjäll, anka, kyckling, fläskkött, räkor. Allt i olika såser och smaker. Pommes eller ris. Till efterrätt är det kaffe, glass, annanas eller en typ bakelse. Till dricka kan man välja på vatten, läsk, öl eller en halv flaska vin. När man ätit klart och ska betala notan får man välja på likör, whisky, konjak eller deras egen "flower". Väljer du det sista får du hela flaskan på bordet……….. Allt detta för 6.95 Euro. Plus en trevlig kväll!!

Ikväll har vi lagat pannbiff till middag. Ätit med äkta lingonsylt och potatismos. Wokade paprika med lök och en smällgod sås.

Må så gott alla!

Kram

Lotty

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.